Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم سلامت خیریه نورآوران سلامت دو ماهی است که در شهرستان لنده مشغول ارائه خدمات دندانپزشکی و چشم پزشکی است که در این مدت خدمات بسیار ارزنده ای به مردم این خطه ارائه نمودند که ماندگارترین آنان عمل چشم بانوی 103ساله بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس ، کاروان خیریه سلامت نوآوران سلامت از دی ماه سال جاری با هدف ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی و چشم پزشکی در محروم ترین مناطق استان های کشور به خصوص شهرستان لنده حضور یافتند که در این مدت خدمات خیلی خوبی در حوزه بهداشت دهان و دندان، چشم پزشکی شامل معاینه، عینک رایگان و عمل جراحی چشم ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در این بازه زمانی کمتر از دوماه توجه ویژه این تیم خیریه به روستاها و اولویت دانستن مردم روستاها به شهر لنده یکی از مهمترین اقدامات این تیم خیریه بوده است.

اما مهمترین اقدامی که از سوی این تیم خیریه سلامت در روزهای گذشته با حضو دکتر قاضی زاده هاشمی صورت گرفت عمل جراحی کسانی بود که سال های سال است که آب مروارید، ناخنک، آب سیاه و سایر امراض حوزه چشم در عذاب بودند و عمدتاً کسانی بودند که شاید بضاعت مالی چندانی نیز نداشته باشند اما با حضور این گروه پزشکی بارقه ای از امید در دلهایشان با نور امید در چشمانشان شکل گرفت و امروز هر کدام دعا گوی این پزشک حاذق چشم پزشکی ایرانی و تیم خیرین نوآوران سلامت هستند.

شاید باورش سخت باشد اما به دستان پر توان دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی پیرزنی که 103سال سن داشت و بیش از 13سال است که به دلیل ضعف بینایی و بهتر بگوییم نابینایی در عذاب بود در روزهای گذشته به دست توانمند این پزشک ایرانی مورد عمل جراحی قرار گرفت و امروز با چشم خویش همه را می بیند و همه چیز را به راحتی تشخیص می دهد.

بانو دختر بس ویسی ساکن روستای دره بنگ از توابع بخش مرکزی شهرستان لنده است که بیش از 103سال سن دارد و فرزندان وی اظهارداشتند که بیش از 13سال است که عملا نابینا شده بود و در آن سال ها نیز مراجعات زیادی به چشم پزشکان در استان کهگیلویه وبویراحمد و فارس و خوزستان داشتند ولی هیچ تاثیری بر روند بینایی مادر آنان نداشته است.

    این بانوی 103ساله لنده ای که دارای 217فرزند،نوه، نتیجه و نبیره است پس از عمل جراحی چشم توسط دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی، نورامید پس از 13سال در چشمان این بانوی کهن سال که بیش از یک قرن زندگی کرد جوانه زد.

خانواده این بانوی 103ساله لنده ای از حضور این تیم خیریه در روستا و انتقال مادرشان به مرکز این تیم در لنده و عمل جراحی چشم وی از دکتر قاضی زاده هاشمی و تیم خیرین  نوآوران سلامت قدردانی کردندکه  بدون شک همه مردم شهرستان لنده قدردان این همه خدمت بی منت و رایگان هستند.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قاضی زاده هاشمی تیم خیریه شهرستان لنده بانوی 103ساله عمل جراحی چشم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان